Relatie aan het woord: Robin de Korte van Snackbar

Het woord is aan Robin de Korte, sinds kort de trotse eigenaar van Snackbar "De Sleutels"aan het Levendaal in Leiden. Zijn droom om een eigen snackbar te openen is uitgekomen en vol enthousiasme is hij 1 december jongstleden geopend. Wilt u verder kennismaken met deze gedreven jonge ondernemer of misschien iets bestellen? Kijkt u gerust eens op zijn website: www.snackbardesleutels.nl

Over de samenwerking met Profinz - Van Hemert is hij volgens eigen zeggen enorm tevreden.

"In september heb ik contact gezocht met Daan van Profinz - van Hemert omdat ik een snackbar wilde overnemen. Het was belangrijk om mijn financiële plan goed op orde te hebben en daarom zocht ik een betrouwbare en professionele partij om mij hierin te begeleiden.


Samen zijn wij aan de slag gegaan om een ondernemingsplan te maken als basis voor een financieringsaanvraag bij de bank. Van A tot Z heeft hij mij meegenomen in dit traject en de financiering uiteindelijk voor mij geregeld.


Ik ben voorzien van een duidelijk advies over de koopprijs en de onderhandelingen met de verkopende partij zijn volledig uit handen genomen met als resultaat direct een mooie besparing.
Ook bij de verhuurder van het pand heeft hij goede huurvoorwaarden bedongen.Het is mij nu gelukt om mijn droom om een eigen snackbar te starten te realiseren!


Ik kan een samenwerking met Profinz - Van Hemert dan ook van harte aanbevelen."Robin de korte 

Snackbar de sleutels Neem contact met ons op


Archief