Relatie aan het woord: Bob Groene van Groene Brandbeveiliging

Aan het woord is Bob Groene, eigenaar van Groene Brandbeveiliging in Katwijk. "Wij zijn uw partner als het gaat om complete oplossingen op het gebied van (brand) veiligheid. Wij leveren beveiligingsmiddelen, kunnen deze inspecteren en verzorgen het onderhoud. Eveneens kunnen wij u adviseren over te nemen veiligheidsmaatregelen waarbij wij onze kennis op het gebied van de actuele regelgeving gebruiken zodat u hier aan voldoet". Voor meer informatie kunt u terecht op www.groenebrandbeveiliging.nl

"Het bedrijf is oorspronkelijk opgestart door mijn vader en ik ben er later bijgekomen als mede eigenaar. Sinds dit jaar is mijn vader aan het genieten van zijn pensioen en heb ik het volledig overgenomen. Het is mijn ambitie om het bedrijf wat momenteel bestaat uit 6 personen verder uit te groeien en te professionaliseren. Met Profinz Van Hemert Administratie & Advies als partner op het gebied van de financiële administratie heb ik rust over onze financiële situatie en tijd om mij bezig te houden met ondernemen. Zij verzorgen onze volledige administratie inclusief het verzorgen van de betalingen en ook het debiteurenbeheer is bij hen ondergebracht.

Naast de financiële administratie worden wij periodiek voorzien van tussentijdse cijfers en jaarlijks ontvangen natuurlijk de jaarrekening en belastingaangiften. Er zijn frequente contactmomenten, de betrokkenheid bij ons bedrijf is groot en dat is prettig. Het geeft rust om een sparringpartner te hebben bij wie ik terecht kan voor advies waarmee ik het bedrijf verder kan door laten groeien. Profinz is ons ook behulpzaam geweest bij de begeleiding van de uittreding van mijn vader, voor ons beide was het vanzelfsprekend erg belangrijk dat dit goed geregeld werd. Wij zijn erg blij dat hierover goed is meegedacht."

Groene Brandbeveiliging

Bob Groene

Neem contact met ons op


Archief