Relatie aan het woord: Jeroen Kasteel van JK Products B.V.

Jeroen Kasteel, directeur van JK Products B.V. uit Zoeterwoude heeft het woord. Hij ervaart de samenwerking met Profinz als positief en vertelt u graag zijn verhaal. Wilt u meer weten over zijn bedrijf? Kijk dan verder op zijn website: www.jk-products.nl

"Wij importeren op maat gemaakte relatiegeschenken en promotionele artikelen uit China en leveren dit in Nederland uit aan diverse groothandels .

Het is een zeer complexe markt en inzicht in de orderportefeuille, de uitstaande vorderingen en openstaande crediteuren zijn van groot belang.

Profinz verzorgt onze financiële administratie wekelijks op een vast moment, waardoor het voelt alsof ik mijn eigen financiële afdeling in huis heb, dat was mijn wens en is bij Profinz goed geregeld.

Ik heb per order inzicht in omzet en kosten zodat ik kan bijsturen als dat nodig is. Periodiek worden de cijfers met mij doorgenomen en bespreken wij de belangrijke financiële ontwikkelingen.

Profinz is voor mij een prettige partner om mee samen te werken, de combinatie van deskundigheid op financieel en fiscaal gebied, gecombineerd met een persoonlijke aanpak bevalt mij zeer goed!"

Jeroen Kasteel, JK Products B.V.
 

Neem contact met ons op


Archief