Relatie aan het woord: Mike en Richard Snoeks van Snoeks Wonen

Mike en Richard Snoeks vormen samen de directie van Snoeks Wonen in Nieuw Vennep, een familiebedrijf gespecialiseerd in woninginrichting en projectstoffering. Op financieel en administratief gebied werken zij samen met Profinz Van Hemert en dat naar volle tevredenheid. Bent u benieuwd naar de activiteiten van dit mooie familiebedrijf? Kijkt u dan eens op hun website: www.snoekswonen.nl

"Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in woninginrichting en projectstoffering. Onze ouders hebben het bedrijf opgezet en wij als kinderen zijn nu de volgende generatie met de ambitie om te zorgen voor de verdere doorgroei. Wij adviseren, leveren en installeren vakkundig de producten van uw keuze. Naast de verkoop vanuit onze showroom exploiteren wij ook een aantal markten.

Profinz van Hemert heeft gezorgd dat wij ons niet meer bezig hoeven te houden met de administratie. Alles is nu gedigitaliseerd. Wij leveren nu alles aan middels Basecone en er is een koppeling tot stand gebracht met twinfield waar wij ook mee factureren. Zodoende hebben wij de ouderwetse papieren administratie vaarwel kunnen zeggen, ons archief is nu volledig digitaal. 

Elke 2 weken wordt alles bijgewerkt en elke maand is er iemand bij ons op kantoor om zaken persoonlijk door te spreken. Periodiek ontvangen wij een rapportage over de financiële ontwikkelingen van ons bedrijf en bespreken wij niet alleen het verleden maar kijken we ook naar de toekomst. 

Het geeft ons rust dat wij nu een betrouwbare partner hebben die betrokken is, ons verder helpt en klaarstaat als wij vragen hebben op financieel en fiscaal gebied. Ook voor wat betreft de opvolging van onze ouders worden wij geadviseerd en door hen bijgestaan. Kortom een mooie samenwerking!"


Snoeks Wonen, Feeling Home Decoration
Mike Snoeks en Richard Snoeks 

Neem contact met ons op


Archief